Aktuellt

Vi söker IT-systemspecialist

Fresh Servant är ett 1995 grundat kraftigt växande och innovativt företag inom livsmedelsbranschen. Våra kändaste varumärken är Hetki-salladerna och SalaattiMestari-salladsbarerna. År 2015 var vår omsättning 42,3 M€ och vår årliga tillväxt är ca. 15%. Inom bolaget arbetar idag ca 260 personer. Ytterligare information www.fresh.fi

Vi söker till vårt växande företag en

IT-systemspecialist

Vår verksamhet utökas och vi har gott om intressanta arbetsuppgifter att erbjuda – vi håller på att förnya vår IT-infrastruktur och investerar samtidigt i automatisering av vår produktion och logistik.

Du ansvarar för support, underhåll och utveckling av våra informationssystem. Du deltar även i utvecklingen av systemen och processerna inom order-leveranskedjan i samarbete med operativ personal, kunder och systemleverantörer. Utöver utvecklandet av IT-arkitektur och processer ansvarar du även för användbarheten av system och datorer i det dagliga arbetet från försäljning till leverans.

Vi hoppas att du utöver en lämplig utbildning och arbetserfarenhet även har kunskap om

  • Industrins processer
  • Digia Enterprise ERP-system
  • Arbetsstationer, AD, back-up, antivirus, mobila miljöer, MS Office 365
  • IT-infra, nätverk, Windows- & Linux-servrar, Ethernet och Internet
  • Telefon& mobiltelefonsystem
  • PLC-styrning (Siemens/Wago)
  • Etikett- och bläckstråleskrivare

 

Som person är du ansvarstagande och har en god förmåga att självständigt planera och prioritera. I rollen är det viktigt att du trivs med att ha direkt kontakt med användare och förmåga att leverera IT-support med hög servicegrad. Givetvis har du ett genuint intresse för teknik.

Vi erbjuder ett intressant och självständigt arbete i ett starkt växande företag med en betydande marknadspotential. Uppgiften ger dig en möjlighet att såväl utveckla affärsverksamheten, liksom ditt personliga kunnande.

Blev du intresserad? Tilläggsuppgifter www.freshservant.fi, Joakim Mether, GSM 040 7624950 och Paula Bodbacka 050 428 3884. Vi hoppas få din ansökan med löneanspråk så snabbt som möjligt, dock senast 27.12.2016 till adressen rekry@freshservant.fi

Palaa