Fresh Servant Oy AB

Fresh Servant är ett innovativt familjeföretag från Jakobstad som grundades år 1995. Före detta verkade företaget under Oy Snellman Ab. Verksamheten fick sin början redan år 1971 med namnet Snellmans Grönsaksgrossist Oy.

Fresh Servant har två verksamhetspunkter, Jakobstad och Vasa.

 Vi började som en liten lokal partihandel, men vårt verksamhetsområde har gradvist växt till att idag täcka hela Finland. Vår goda marknadsposition har vi uppnådd tack vara våra starka företagsprinciper.: vi tror, att goda relationer till våra kontraktsodlare och en egen direkt import garanterat högkvalitativa råvaror och färska produkter. För oss är det livsviktigt att känna till våra produkters ursprung - hela vägen från salladsfältet till matbordet.

 Idag är vi en föregångare främst på lunchsallader och även förädlade och förpackader frukter och grönsaker till storkök, Horeca sektorn och konsument. Lunchsalladernas tillverkning startades år 1998. Under 2000-talets början var Fresh Servant den första leverantören i Finland med landsomfattande distribution på färsksallader.